Onze nieuwe Young Maritime Representatives

01
September 2017
Young Maritime Representatives

1 september 2017, Rotterdam – De nieuwe Young Maritime Representatives zijn bekend. Ook twee van onze studenten gaan komend jaar de maritieme sector vertegenwoordigen. We zijn supertrots op Dennis (Scheeps- en jachtbouw, STC mbo college) en Jelle (student Maritieme Techniek, Rotterdam Mainport University). Wij wensen ze een spectaculair en leerzaam jaar! (Foto: Erik Jansen).

Dennis van der Meer (20 jaar) heeft als student Scheeps- en Jachtbouw tijdens zijn stages bij Akerboom Yacht Equipment en Mulder Design al even aan de wondere wereld van de jachtbouw mogen snuffelen. “Ik wil later echt out of the box denken als ik superjachten ga ontwerpen. Niets is onmogelijk op dat gebied. Die mentaliteit spreek mij ook aan binnen de maritieme sector.”

Jelle van de Ridder (21 jaar) is student Maritieme Techniek aan de Rotterdam Mainport University. Hij heeft een grote passie voor duurzaamheid en wil later engineer worden bij een maritieme startup.

Naast Dennis en Jelle gaan ook Laura Slootweg en Desiree Raaijman aan de slag als YMR. Volg de Facebookpagina van YMR voor updates!

Meer nieuws